31+5 olduk çok sıcak havalar çok zor Allah kolaylık versin herkese

Gamzeaksam 30. Haftadayım çok hafif de olsa basur bende de olmaya başladı vajinada ağrı da var doktora sordum alttan muayene de oldum bir sorun yok rahim bebek hızlı büyümeye ağırlaşmaya başladığı için daha hızlı büyüyormuş artık onun ağrısı vuruyor dedi doktor ☹️

Mihfa41 hemde nasıl ben uykudan ayamıyorum bel ağrısı yaşıyorum ama mecbur işte

DtkBsr 39+2 3 cm açılma ve hafif sancılarla doğumu bekliyorum evde bende 😮‍💨

Avril birazda olsa içim rahatladı bugün acile gittim ağladım resmen ağrıdan panik oldum biraz ama normal dediler banada kanama olmadığı sürece bisey olmaz dedi doktor

DtkBsr 29+2 psikolojim Allah bullak bunaldım ağlamak istiyorum sürekli bir de arada kanamam da oluyor korkuyorum raporlu yatmaktan hiçbir işe yaramaz gibi boşlukta hissediyorum 😭😭😭😭😭😭😭😭

Vera_eyla1 bende gece ağrı ile uyanıyorum hem bel den hem karından sanki adet olacakmışım gibi çok feci yapıyor beni normal mi acaba olursa yine nst ye gidicem gece

DtkBsr 31+5 olduk kızımla. Sıcaklar çok fazla nefes alırken bile sıcak buhar gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun. Sezeryan olacağım için 6 haftam kaldı