sclkmyc Derinnmom aksine doktorum özellikle öyle kullan, hem daha etkili, hem de yan etki yapmaz, yoksa bulantı baş dönmesi yapıyor demişti, fitil şeklinde hemen koyuluyor zaten, normal doğum yapmış biri için vajinal fitil koymak aşırı doğal😂
Derinnmom Tlngzz canım valla sen ne yaşadıysan şuan aynısını yaşıyorum, hayatımda hiç bu kadar zorlanmamıştım
Derinnmom Tlngzz bana 2 haftalık yazdı, ben tekrar yazdırıcam canım çünkü doktorum demişti en iyisi bu diye
Derinnmom nefessmommm üşütme olabilir mi bilmiyorum ki. Klima hep açık şort ve crop giyiyorum ama üstümde hep tv battaniye var yani. Prilam bende bi işe yaramıyor ya gerçekten 1 hafta boyunca içtim boş
Yesiiimm Derinnmom Bir an önce geçsin inşallah da rahatlayalım gerçekten yaşamayan anlayamaz Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Derinnmom sclkmyc bugün kullanmadım bakalım inşallah birşey olmaz, ben fitil olarak kullanamıyorum ya
sclkmyc Tlngzz evet ama yaşamını kısıtlıyosa durum yine de günde 2 içilebilir dedi doktor, ben yoksa yaşayamıyordum valla.
Derinnmom sclkmyc bugün kullanmadım hiç yorgun değildim halsiz değildim çok iyiydim ama vicdanen rahatda değildim o yüzden yarın tekrar kullanıcam fitil olarak deneyecem