deletedmom734 Gorkem mother care de indirim yakaladım avent tekli elektrikli 300 tl ye aldım 10.ayımda işe başlayacağım o zamana kadar kullanılmasa bile sonrası için lazım olacaktı bana o yüzden aldım çekiş gücü yeterli biraz zırıl zırıl çalışıyor ama güzel gibi
Zeliha66 Gorkem wee bayb tabikide ben kullandım çokda memnun kaldım. Simdi2.ye hamileyim hastane çantama ilk gögüs pompasını koyucam nolur nolmaz diye
Hulya06 Gorkem Lansinoh elektrikli aldim canim tavsiye üzerine.Kullanan arkadaşlarım var cok memnunlar cekim gücüde çok iyi👍🏻
Esrass kızlar bende aventin aldim ama elektrikli değil normal olanını aldim kullanan varmı elektrikli olan çok acitiyormus dediler bende pompalı aldim
Gorkem Esrass pompalı çok uğraştırıyor kuzenimde var.. azcik sütü 1 saatte bile cekmiyoy. Eziyet resmen
Gzddlk Gorkem Bende ikisini düşünüyorum Lansinoh memnun olan daha fazla onda karar verecek gibiyim canım
Gorkem Ikiliye gerek yok bence.. Cunki aynı anda ıkisinden birden sağmak pek mümkün olmuyormuş. Tekli iş görür diyorlar kullananlar