Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta ufak bir seyahat için şehirdışına çıkmıştım yol boyunca arabada arkada bebeğimle uyuyordum birden kanamam oldu önce ben normal bir akıntı sandım fakat üstüm başım çok özür dilerim battı, başka şehirde acile girdim normalde yatış verecekti ama yatmadım iğne vurup serum yapıp yolladılar, ertesi gün kendi yaşadığım şehirde doktoruma gittim duphaston ilaç verdi üç defa içiyordum günde bir hafta sonra kontrolüm vardı dün gittim kanamam bitmişti fakat içeriden genişçe bir kanama alanı olduğunu söyledi duphaston ilaç devam artı olacak şekilde iğne verdi göbekten, dün iğnem yapıldı fakat iğne sonrasında benim kanamam oldu lekelenme tarzında akşamda karın ağrım oldu bugün ikinci iğnemi evde yaptım lekelenmem devam bir hafta sonra yine kontrolüm var 15 haftalık hamileyim, yatıp dinleniyorum iş yapmıyorum ama aynı zamanda 10 aylık bebeğimde var psikolojikmen çöktüm çocuğumu kucağıma alamıyorum yanımda kardeşim var ilgileniyor sizce normalmi iğne sonrası lekelenme olması ne yapmam gerekir psikolojikmen çöktüm 🥹😔 birde daha 15 haftalık bebeğimin beyninde küçük kist gördüğünü söylüyor tam çöktüm perinatolijye gözükmemizi söylüyor kafayı yemek üzereyim 😔