Svgyl delidoluanne_ gerçekten öyle biz elazığdan geldik hastanede iki üç kişi anca görünür suruyeli ne kadar çok burda ve çok kalabalık yürüyecek alan yok okadar kalabalık gerçekten çok kirli iyi doktorlar varmış ama doğum yapılacak bir yer değil sizin dediğiniz özel mi özele gidecek bütçemiz yok malesef
Kurabiyeannesi Svgyl bilgim yok ama zaten doğum için acilden gidince doğuma almıyorlar mı sezeryan bile olsa bebek hareketini hissetmiyorum dediğiniz an işlemleri yapıyolar bide orada şehir hastanesi açıldı diye duymuştum bence en temizi orası olacaktır
Svgyl Kurabiyeannesi evet acilden alıyorlar ama hastane çok pis ve çok kalabalık şehir hastanesi depremden dolayı tadilattaymış açılması iki ayı bulurmuş ondan dolayı da aşırı kalabalık diğer devlet hastaneleri
Tombik_veannesi0 delidoluanne_ akademi çok iyi semra hoca var o da çok iyi ilgileniyor doğum için 10 bin ddi ama yine yardımcı olurum dedi
Gulcannnnnnnn Tombik_veannesi0 evet devlet Göllüce mahallesinde , Fakat orası da çok güzel değil eğer biraz bütçeniz var ise kesinlikle Gaziantep’te hiç bir devlet hastanesine gitmeyin
Tombik_veannesi0 Gulcannnnnnnn peki özel hastanesi önerdiğiniz çok iyi ilgilenen yardımcı olan doktor bilginiz var mı
Aysesn Tombik_veannesi0 Sezen Buko yu öneririm kesinlikle. Kendi özel muayenehanesi var. Çok güzel ilgileniyo istediğin her an telefondan da iletişime geçebiliyorsun
Gulcannnnnnnn Tombik_veannesi0 ben izmirde yaşıyorum ama Gaziantep’e geldiğim zamanlarda liv hastanesinde gonca hanım vardı çok iyiydi şu an doğum iznine ayrılmış olabilir
Aysesn Tombik_veannesi0 kendi kliniği var. 2. Gebeliğim şuan ilk gebelikte dahil olmak üzere sadece ona gittim. Doğumumu da o yapmıştı çok çok memnun kaldım. Çok ilgili bi doktor şuan hala ona devam ediyorum
Tombik_veannesi0 Aysesn ve daha çok inşallah normal doğum yapıyordur ona yönlendiriyor dur memnun kalırsam sizede çok dua ederim
Aysesn Tombik_veannesi0 normal doğumu öneren bi doktor ve genelde hastaları dikişsiz doğum yapıyo. Benm bebeğimin gelişimi durmuştu son ay mecbur sezaryene alındım