mrvklncarsln Merhaba, benim bu hafta sonu ikili taramam var ve tam 12 hafta 4 günlük oluyoruz. Cinsiyet öğrenme gibi bi durumumuz olur mu acaba ☺😇
Aysee1123 mrvklncarsln Ben tarama günü 12+4 te öğrenmiştim. Fakat her doktor nokta atışı yapamıyor bu haftada yapılan tahmin veya net söylenendelerde yanılma olabiliyor erken sayıldığı için. Bende olmadı zaten doktoruma güveniyordum orası ayrı ama yani belli olmuyor bu işler ☺️
mombarbie_ mrvklncarsln tahminde bulunuyorlar ama net değil diyorlar 15 ila 17.haftalarda net birsey söylenebilir diyorlar
Susu21 mrvklncarsln benim doktorum 12 . Hafta da gel görürüz dedi. Söylenenlere göre erken ama deneyimli doktor gelişmiş ultrason lar belli olma ihtimali var . Burda da 11. Hafta da öğrendik diyenleri gördüm hep
Raife03 mrvklncarsln bana 11+4 de kıza benziyor dedi 13 haftalık olduk üç gün sonra tekrar gitcem net bir şey söylerse bakalım
mrvklncarsln Susu21 ya ben 12+4 de ikili tarama testi için gittim ama göremedi, cumartesi yeniden gidicem. 13+4 olcaz o zaman görür heralde ☺
Raife03 mrvklncarsln bana 11+4 de kıza benziyor dedi 13 haftalık olduk üç gün sonra tekrar gitcem net bir şey söylerse bakalım
Susu21 mrvklncarsln dün gittim 11+5 cinsiyeti öğrendik ısrarla emin misiniz yanılma payı var mı diye sormama rağmen emin olduğunu söyledi doktorum . İnşallah sonradan supriz değişim olmaz ama doktoruma güveniyorum 🤣
mrvklncarsln Susu21 ben de ikili taramadan sonra 13+4 de öğrendim, benim doktorum da aynı sizinki gibi eminim dedi. Umarım değişmez çünkü ben o günden sonra bir sürü şey aldım bebeğime 😃
Ebrugrgn mrvklncarsln halâ adapte olamadık ilk söyleyen kız diyen doktor çok net söylemişti kendimizi alıştırmışız şimdi garipsiyoruz inanamıyoruz halâ tabiki öncelik sağlıklı olması