Suada2022 SELAM GUZEL ANNELER SAMSUN OZEL HASTANE HANGISI IYI IYI DOKTOR TAVSIYESI ISTICEM.BILEN VARSA YAZARMISIZ.ISTANBULDA OTURUYORUM AILEM YURTDISINDA MECBUR KUZENE GITCEM BAKSIN KUCUK KIZIMDA VAR.O HUZDEN BILEN BARSA RICA EDERIM
Ireeeeem Suada2022 liv Seher sarı kayalarla diyeceğim ama o da hamile Şuan. Çalışmaya devam edecek mi bilmiyorum ama livde Gamze keleş var o da çok iyidir
Ireeeeem Ssstelli Seher hocama ben de gidiyorum ve onu o kadar çok seviyorum ki 🥰 her ihtiyacımda bana en güzel yönlendirmeyi o yaptı beni hiç panikletmedi olumsuz şeylerde 🥰
Ireeeeem ZehraTurkdonmez Seher hocamı çok seviyorum ben de ona takipliyim sami bey hakkında bilgim yok ama onu da çok övüyorlar :) çok da iyi birine benziyor
Minikperi Kuzenimiz nerede oturuyor? Ona göre yakın doktor tavsiye edelim. Mesela Atakum’da Medical Park iyiyken İlkadım’da Liv Hospital iyi 🌸
ZehraTurkdonmez Ireeeeem o kadar iyi bir doktor ki kafanıza takılan her şeyi tane tane anlatıyor mesaj attığınızda saat fark etmeden dönüş sağlıyor hamileliğimin bitmesine en çok artık ona gidemeyeceğim için üzüldüm