Asminbahar63 kızlar doktordan geldim devlet hastanesi benzetti özele geçtim hemen emin olmak için ama bakın oturmuş dedi göstermiyor yani sizde tahmin de bulunurmusunuz
AleynaResul Asminbahar63 sanki bana görede kız gibi ya benim oğlum olucak çünkü o kadar net bişey kimsenin ultrasonunda görmemişimdir bide yani ben tam 13 haftalıkken gittim Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin 🌼 😂
Asminbahar63 ikizprensesannesi canım devletteki doktor erkeğe benziyor dedi hemen kalktım özele gittim kesin erkek dedi acaba değişme olasılığı varmi
rabiaozcans Asminbahar63 erkek olma olasılığı daha yüksektir eminim ama bence 16. haftadan önce yanılma payı mutlaka olabiliyor🙏
Hatice_123456 Asminbahar63 yorum yapamicam net görünmüyor cihaz çok kötüymüş sanırım foto iyi çıkmamış
Asminbahar63 AleynaResul budnan önceki hamileliğimdede burda paylasmiştim ve jherkes erkek bu pipisi bile var dedi ama doktor kız dedi şu an 10aylik oldu
Fatma171921  bizde bakar mısınız doktor başta bir tahminde bulundu sonra o tahmini değiştirdi sizce ne olabilir