Pofudukkbulutt Kızlar eşim tomografi çekildi yanında durmam sakıncalı mı yada kaç saat uzak kalmalıyım ve yanında durmam bebeğe ne gibi zararı dokunur çok mu tehlikeli?
Mavimsii_56 Pofudukkbulutt hic girme iceri nolacak ki durduk yerde kendine iş cıkarma bosver bırak girsin cıksn 😂
Pofudukkbulutt Mavimsii_56 yok onu sormak istemedim. Hani tomografi çekilen bir insan zararlı ışın yada radyasyon yayıyormuş, bu kişilerin yanında durulmaması gerekmiş 1 gün boyunca.
Mavimsii_56 Pofudukkbulutt hee anladım durma evet bizim iş yerinde bi abi girmisti bana herkez yanına yaklasma dedi bigün boyunca hic yaklasmadım
Mavimsii_56 Pofudukkbulutt demek ki valla bnde bilmiyodum herkez öyle uzak dur deyince bende durdum sende dur yanı hic yaklasma bile bn yanyana bile gecmedim düsün😂
Pofudukkbulutt Mavimsii_56 kız ben yanında yürüdüm hastaneye beraber gittik dönüşte beraber geldik öyle de çok uzak duramadım görende sanki vebalı sanacak he.
Mavimsii_56 Pofudukkbulutt 😂😂 ya iste bana söylenenleri söylüyom sana ilk ben hatta ben maske fln takayım mı dedim düsün yani 😂😂 neyse olan olmus daha sizin salla gitsn yapcak bise yok😂
Pofudukkbulutt Mavimsii_56 ay yok artık maske mi😁 benimle dışarıda bekleyen bir hamile daha vardı onun da akrabası çıktıktan sonra yanında yürüdü hiç uzağında değildi.
Kubrakarahan Daha bugün eşim çekildi mecbur yanındaydım eve arabayla döndük 1 saat yol durmayıp napcaz