simgennur0 Merhabalar bana yardımcı olurmusunuz reglımın günğ gelmedi daha ama 1 haftalık gebe olduğumu nasıl anlarım 2 gün önce kan verdim 0.100 iki gün sonra bir daha verdim bu sefer referans 0-5 2.30 gibi şeyler yazıyor gebelik başlangıcı olabilir mi
zeynozey simgennur0 2.30 yazıyosa yükselmiş kız. 2-3 gün sonra gene kan ver. 1 haftalık anlaşılmıyo😅😅
zeynozey simgennur0 ama hormonal bi yükselişte olabilir hemen gebesin denilemez. O yüzden aslında 1 hafta bekleyip kan versen daha garanti.
Taskaya96 simgennur0 erken daha canım sabret biraz koluna yazık sürekli kan alınıyor 😅 adetine maksimum 4 gün kala ver tekrar
Freckles Daha çok erken, kanda çıkması için de. Birkaç gün daha sabret gene ver istersen, inşallah yükselir 🙏 adetine kaç gün var?
zeynozey simgennur0 ay 19 gün mü var adetine kız bu sonuçlar yanıltırrrr. Daha çok çok erkeen. Kendine eziyet etme 🥲🥲 adetine 3-4 gün kalayı bekle barii
Freckles 19 gün varsa gebelik daha oluşmamış bile demektir. Öncelikle yumurtladığın günü değerlendir, sonra adetin gecikince test yap
Freckles simgennur0 kişiden kişiye değişir genelde ama önümüzdeki 4 5 gün içinde yumurtlayacaksın eğer her şey düzenli ise
simgennur0 zeynozey hesaplarmısın ya benbeceremşyorum 11 inde oluyorum hep en son da 11 de olduk düzenli oluyorum
zeynozey simgennur0 eylülün 4-5 i gibi yap sen kan testini😂 o zamana kadar da kan verme daha yazık kanın gitmesin. 🤲🏻
zeynozey simgennur0 kız tabi ki. 2 gün yumurtlama 3. Gün çatlaması olur. Beyaz akıntı olunca yumurtlama demek. O 3 günü peş peşe değerlendirinnn
simgennur0 Cansel76 eşimin tarafının çocuk olmuyor genelde ben de eğer olabiliyormuyım onun için deniyoruz eh heyecanlanıyor insan ne yapayım 😂