Ceylan3 Sampuan seti almak istiyorum mustela kullanan varmi o verilen ucrete deger mi yoksa eskilerden dalin mi alsam bilemiyorum
ocak2021 Ceylan3 mustelayı oglum 2 yaşına gelene kadar kullandım her ürününden ayrı yarı memnun kalmıştım . Verdiğiniz parayı hakeden bir ürün
Agg0207 Ceylan3 mustela çok kaliteli ve bereketli zaten bebek cildi olduğu için çok az miktarda kullanılıyor uzun süre gidiyo dalain çok cildi kurutuyor ve içerik olarak temiz değil canım 4 buçuk yaşındaki kızıma bile Dalin kullandigimda cildi çok kuruyor
Hizligonzales Ceylan3 dalin hic iyi degil en azindan ben begenmedim oglumun cildini hep pul pul doktu. Mustela kullanmadim ama guzel diyor kullananlar sebamed kullaniyorum ben.
Arassimo Mustela kullandik biz hep gercekten cok bereketli bir sisesi 500 ml lik 6 ay gidiyor rahat ve her gun iki gune bir banyo yapiyor oglum
MF0127 Ceylan3 Dalinde çok fazla konak sorunu oluyor canım sete gerek yok 500 ml yeni doğan al mis gibi bayada gidiyor yani parasının hakkını veriyor kesinlikle.
Ayce09 Ceylan3 mustela almalısın bereketli ayrıca yeni doğan konak yapmıyor kızım çok saçlıydı hiç yaşamadım ama teyzemin oğlu konak olmuştu nasıl hemde nivea mı ne kullanıyodu buda çok önemli bi detay
_yfs_ Ayce09 bende mustela kullanıyorum ama bizim kafamızda konak var her bebekte oluyor sanıyordum şampuanda etkili oluyor mu ki 🤔🙄
plajterligi Ceylan3 mustela kullandım sonra ıncıa geçiş yaptım daha güzel bir ürün mustela içine sinmemişti
Moom16 Ceylan3 benm arkadaş dalin kullandı çocuğunda gözleri kızardı alerji oldu göz yakmayan diyprlar birde kendi denedi gözlerı yandı hic memnun değildi