Minnakkurabiyeveannesi27 babyme_ay Sezeryan doğum olacak Allah nasip ederse 2.sezeryanım 1 Aralık dedi doktor bakalım hayırlısı inşallah şuanda 24+6 yız🥰
yesilkahve babyme_ay 24+0 olduk 💜 ikinci hamileliğim, içimden bir his kasım sonu doğacak diyor da bakalım 😅 bel sancısı, yorgunlukla yolumuza devam ediyoruz. Sen kaç haftalıksın nasıl gidiyor hamilelik
babyme_ay Minnakkurabiyeveannesi27 maşallah canım ben de 20+5 im Aralık sonu Ocak başı gibi sanırım doğum 😊 ikinci gebeligim , sezeryan Olcam 😊
1122esraesila Benim de ikinci sezeryanım aralık ortası görünüyor ama gün almayacağım sancı olduğu zaman gitmeyi düşünüyorum 😌
gamzecgr babyme_ay 19 haftalığız Ocak 15 gözüküyor ama içimden bi ses sürekli aralıkta doğuruvercem gibi geliyor hadi bakalım 😂
miniskesi Anneoluyorumbb henüz hiç konuşmadık doğumla ilgili. zaten şuan gittiğim hastanede doğum yapmayacağım hala doğum için dr ve hastane araştırıyorum :)
Cansuumesee babyme_ay 24+5 selamlar 🙋🏼♀️ daha dogum icin birsey konusmadik sezeryanmı normal dogummu belli degil
Nuraaa Bilcag ya aynıyız ☺️ ama ben kasım sonu hıss rdıyorum İlk hamılelıgımdedr 1 nisan gözüküyordu 6 mart dogdu 😂
Minnakkurabiyeveannesi27 babyme_ay sağlıkla gelsin inşallah minikler rabbim elllerimizi sağlıkla kavuştursun🥰