imrnx Kızlar bebek sürekli sağ tarafımda mesela hiç solda hissetmedim diyebilirim😅 googledan baktım meraktan, erkek bebek falan filan yazmışlar başka bişe yazmamışlar. Böyle olan var mı yoksa anormallik bende mi😂
Gulsahim imrnx benimki sağda erkek te yani bazilarinin solda olabiliyormuş 🤭 benim oğluşum da hep sağda
Kevsarakiz Benim kızım hep sağda solla alakası yok yavrumun 34. Hafta olduk hep sağımla uğraşıyor çokk şımarık bi kız 😂🥹
imrnx Kevsarakiz benimki de kız da zaten son anda süpriz erkek olcak diye şüphe içindeydim bi de böyle sağ erkek olcak falan görünce iyice şüphelendim😂 sağolun rahatlattınız beni
Alininannesiiiiiii Sag sol olması önemli değil de kızlar ben 23+6, yim bayadir sag tarafta toplanıp kendini taş gibi yapıyor karnım taş gibi oluyor yürürken iki büklüm oluyorum sizinde böyle oluyor mu
gamzecgr Alininannesiiiiiii doktorunuza danıştınız mı yalancı kasılmalar başlayabiliyormuş o haftalarda magnezyum verir eğer öyleyse o da rahatlatır baya
Alininannesiiiiiii gamzecgr evet soyledim normal dedi gecistirdi hiç üstünde durmadı malesef bir kaç kişiden daha duymuştum yalanci kasılma olabileceğini eğer öyleyse bir zararı var mıdır
gamzecgr Alininannesiiiiiii çok önemli bi durum değil normal bi durummuş benimde erken başladı magnezyum çok rahatlatıyor kendi doktorunuza ya da saglik ocağına bi onun için danışın isterseniz ya da günlük bi şişe maden suyu için