Ayseecihangir Bernabuse_07 evet söylendi ikili tarama testim ve dörtlü taramam testim iyi çıkmıştı kesin net bişey söylemediler bekliyorum inşallah geçer 😢
Anneolacakk Bernabuse_07 bana da dedi bağırsak ve kalpte diye sonra bebek büyüdükçe geçti sonra doktor küçük olduğun da olması normal bak büyüyünce geçmiş dedi takılmayın sakın hamileliğinizi zehir etmeyin kendinize
nurellaaa__ nurellaaa__ bana da aynısını dün söyledi doktor hatta 18+3 Ken bana 16+6 görünüyor bebeğin 2 hafta küçük kalmış dedi dünden çok üzülüyorum
atlasveannesi_ Bernabuse_07 hayır canım nipt testi dedı o da 15 bin kendi anlaşmalarıymıs anladım zaten direkt
Bernabuse_07 Hhhy bana da ilk soylediklerinde dünyam başıma yıkıldı uykularım haram oldu çok araştırdım kimsenin çocuğunda bı sikinti cikmiyormus içinizi ferah tutun bol bol dua edin
Bernabuse_07 Hhhy evet gittim organ tarama ve ikili tarama testini istedi organ tarama testi 4 Eylül’de
Krem1 Merveeemelekkk merhaba bende tüp bebek gebesiyim kanama geçirmiştim bebeğin bagirsaginda parlaklık var dedi kanlı su yutmuş bebeğin dedi doktorum korktum açıkçası siz doğum yaptınız galiba bebeğinizin bu yönden sağlığı nasıl
Ayseecihangir Krem1 merhaba bende de aynı durum vardı bebeğim doğdu şükür bugün 1 haftalık sağlıklı Allah’a şükğtlrt olsun ❤️🙏