Pamukprenses34 38 de doğuma alırız dedi sezaryan olacağı için en son kontrol.hersey normal dedi 32 haftalik gittigimde 1 ay sonra gel dedi 36 haftada gel dedi bisi olmadığı sürece dedi bu şekilde bekleyen oldu mu sorunsuz
EmineTarik Pamukprenses34 31 haftalıkken gittim bundan sonra 2 haftada bir gel dedi 33 de gidicem devlet hastanesi
Pamukprenses34 Sm135 bende terettude kaldim ama demek normal die öyle uygun gördü herhalde ben kendimi takip ediyorum inşallah 36 kadar sorun yaşamam
_brcu88_ Pamukprenses34 30 haftalıkken gittikten sonra beni 2 haftada bir çağırmaya başladı doktorum 32+ 5 te gittim en son ..34 te tekrar gidicem bakalım hayırlısı
Turunju Sorun olmadigi icin ayda 1 olan kontrolum 34. Haftadan itibaren haftada 1 nst ile kontrol basladi 38. Haftam yarina doguma girecem
Taskaya96 Pamukprenses34 bu aylar en riskli aylar 1 ay sonra gel demesi çok tuhaf biz haftalık olarak gidiyoruz
Pamukprenses34 Taskaya96 hersey normal olunca öyle dedi anlamadım normalde bende 2 hafta 1 düşüyor biliyordum
Goksu2023 Pamukprenses34 benim suyum falan normaldi çok şükür bi sıkıntı yoktu o yüzden 32 de gittim bide 35 te gel dedi ama herhangi bir sıkıntı yaşarsan ara beni daha önce de gelebilirsin dedi bebeğin hareketlerini kontrol et dedi sadece
Taskaya96 Pamukprenses34 bizimde şükür olsun herşey normal yolunca canım ama ayda 1 çok çok fazla bence başka doktorada görün günün gelince yine ona gidersin
Mavigozunannesi Pamukprenses34 32 den sonra 2 hafta da bir görmesi lazım aslında çok uzun geldi bana net bağlıyorlar 32 den sonra 2 hafta da bir benim 3. Bebek 2 sinde o şekilde oldu oğlum 4 kilo doğdu mesela önden gidiyordu 2 hafta da bir gittim 40 hafta da doğurdum
Gizembusra Pamukprenses34 benimde öyle ay bası 32 de gittim diğer ay bası gel dedi Yarın 36 yız persembe de kontrole gidicez sıkıntı görmedikleri sürece bu sekilde cagırıyolar demekki