usenmedimyaptimbirvelet Kocamı boş bırakmaya gelmiyor arkadaşlarıyla bizim balkonumuzda oturuyordu bende dışarı çıkmıştım eve geldim kocam bembeyaz halıma şalgam dökmüş. Şalgam lekesi nasıl çıkar çıkmazsa halı yıkamaya gidip onlar lekeyi çıkartır mı
kahvesever__ usenmedimyaptimbirvelet bunla silin çıkarıyor bebeğinizin kini de deniye bilirsiniz çıkara bilir çıkarmasa bunu deneyin mutlaka☺️
usenmedimyaptimbirvelet kahvesever__ canım teşekkür ederim bakayım bir yarın markete bende bundan yok
kahvesever__ usenmedimyaptimbirvelet olmazsa bimde aspirin var ya o da çıkarıyor lekeleri onunla da deniye bilirsiniz
usenmedimyaptimbirvelet kahvesever__ ♥️♥️💐 çok sağ olun inşallah geçer runnerıma da damlatmışlar aşırı sinir oldum ya
usenmedimyaptimbirvelet kahvesever__ 🥲🥲 allahtan çok iyi bir halı değil bilerek balkona öyle bir halı almıştım balkon masasına uygun diye
Amigurumi Asperoks sarı güç deneyin bi çünkü ben bir şeyler döküldü mü anında asperoks sıkıp siliyorum hiç leke kalmıyor bembeyaz halılarım tertemiz oluyor kahve çikolata vs