begummsfrgl Arkadaşlar merhaba, 19 ağustosta 85 beta ile hamile olduğumu öğrendim adetime 9 gün vardı. Bugün ise tam iki gün oldu beta verdim 186 çıktı. Sizce değer normal mi? Ve bebek son adete göre 3 hafta 6 günlük 🙈 korkuyorum daha önce boş gebelik yaşadım
Annecik3535 begummsfrgl benimde o civardaydı boş değil şükür 17+2 yiz 😁 hadi gözün aydın inşallah 🤲🏻❤️
begummsfrgl aslii57 ilk öğrendim beta da sıkıntı yoktu kese de göründü ama kese büyüdükçe bebek görünmedi. 8. Haftaya kadar bekledik sonra kürtaj oldum. Belirtisi zaten normalde 6 -7 haftalıkken bebek görünmesi gerekirken hiçbir belirti olmamasıydı. Yolk sac gibi
aslii57 begummsfrgl bende bu gün tam 4+0 çok yeni öğrendim biraz tedirginim boş gebelik dış gebelik falan
begummsfrgl aslii57 öncelikle lütfen bunları aklına getirme gerçekten yaşamış biri olarak söylüyorum bu enerji içine girince kesinlikle korktuğun başına geliyor. Her şey yolunda ve bunu yaşayan çok insan olmadığını düşünürsek normal gebelik geçirme ihtimalimiz daha yüksek 🙏🏻 kaç beta ile öğrendiniz
aslii57 begummsfrgl aşılama ile hamile kaldım 147. İle öğrendim ertesi gün 203 çıktı bu gün tekrar verdim kan yarın çıkacak oda yükselişi iyi ama daha kese gorunmez dedi Dr um ama stres yapıyorum çünkü çok zor oldu 2. Aşılamami çok yiprandim
begummsfrgl aslii57 size gerçekten tüm kalbimle söylüyorum yaşamış birisi olarak KESİNLİKLE aklınıza dahi olumsuz düşünceleri getirmeyin ve deyin ki sağlıklı bir bebeğe sahibim şükürler olsun süreç çok güzel ilerliyor 🙏🏻
aslii57 begummsfrgl olumlu düşünmeye çalışıyorum canım sürekli dua ediyorum Allah büyük herşeyin güzel olacagini düşünüyorum 🤲