Pinarlina19 Bizimki gelmek istemiyor bence geçenlerde 3 cm açığım vardı 1 e düştü 🙄 yerinde iyi sanırım sizde durumlar ne ?
gulten_01 Pinarlina19 Bebeğinizin cinsiyeti nedir ? Bende 38. Haftalara doğru ilerliyorum ama sanki her an doğum olacakmış gibi Hissediyorum
nn-03102019 Geçen sefer doktor açılman var sancı yok demişti. Şimdi bebek gelmeye hazır sende açılma yok dedi. Anlamadım gitdi
Pinarlina19 nn-03102019 ah bende anlasam bende yürürüm ev işi yapıyorum gelsin diye bol bol ama yok 🥹
Pinarlina19 Esmagrr doktorda düşmez dedi ama düştü annem de kendini çok kasmışsan olur dedi ama bilemiyorum tabi
Seval2468 Pinarlina19 38+3 ken dün ne sancim vardı ne suyum gelmişti 3 cm açıklık vardı doktorum suyumu patlattı yarım saatte doğurdum bende sok oldum birden olunca hiç hazırlıklı değildim
tgcearici Seval2468 cuma günü ben de 38+3 olcam Bana da açıklığın var istersen doğumu başlatalım desin diye dua ediyorum Gönlümdeki hakkımızda hayırlı olan olsa da doğsa artık bebisim
Doruk_annesi Pinarlina19 39+4 hiçbir belirti yok temizlik yapıyorum yürüyüş yapıyorum bazen bilerek merdivenden iniyorum galiba önce Rabbim sonra bebiş karar veriyor 🥰😂