Betulpehlivan Doktorum decavit verdi onu kullandığımdan beri kendimi uykudan alamıyorm yolda zor yürüyorum bayılcak gibi oluyorm sersemlik hali yapıyor bu ilacın böyle yan etkisi varmı acaba
Omerhatice Betulpehlivan evet cnm ben o yzuden gece icerdkm aksam 10 da cunku gunduz hep uyuma istegi gelirdi hatta bazen 12 de falan icerdim cunku ictikten bi yarim saat sonra ben nakavt olurdum esimde bi oturamiyoruz basbasa gece yatmadan evvel ic derdi hep
Gulsen1989 Ben kafama göre sabah öğle akşam ne zaman denk gelirse içiyorum hiçbir yan etkisini görmedim başka bişeyden oluyor olmasın
Betulpehlivan Gulsen1989 yok canım yan etkilerinde yazıyo zaten yapar diye okudum yarın doktoruma sorucam hapı ictikten sonra oluyor
Kubravci Betulpehlivan sordum normal dedi hassas bir dönem zaten dedi mide bulantım 1-2 saat sonra geçiyor değiştirmedi o yüzden ben normal hayatta da ilaç içen biri değilim tiksiniyorum galiba
Betulpehlivan Omerhatice aynen canım gündüzleri iciyorum bende bas agrısından catlıcm gözlerim görmüyo kapanıyo bende gece içeyim sagol 💋