Papatyam17 Kızlar ilk gebeliğim ve sezeryan düşünüyorum nasipse..Depend tarzı bişey almayı düşünüyorum ama ne kadar almalıyım yani kanama durumu çok oluyor mu ya da normal pedlerle idare edebilir miyim
donealsn35 Papatyam17 bencede depend al adete göre kanaman epey fazla oluyor benim öyle oldu ped yerine bunu kullanmak büyük kolaylık ben ikinci kez doğum yapacağım yine depend aldım
Elali_ Papatyam17 doğum yapalı 11 gün oldu doktor dependi kullanma enfeksiyon yapıyor normal ped kullan dedi
Bginan Papatyam17 ben özelde yapmıştım normal hasta bezi kullandılar , depend çok kullanışlı fakat ama bu sıcaklarda ameliyat yeri hava almaz artı yakar ben eve geçince gece pedi kullandım havalansın hem
Jamila_Karim Papatyam17 dün ameliyyat oldum hasta bezi kullandım 2-3 kere değiştirdiler bu gün normal ped kullana bileceğimi söylediler
Efi17 Sezeryan olmuştum bi paket depend aldım hastane için gerekirse evde yine alırım demiştim ama bnm doğumdan tam 17 gün sonra başladı kanamam ve hep az az geldi 2hafta kadar sürdü, normal adet pedleri yeterli gelmişti.
incizeynep75 Papatyam17 İç çamaşırı ile rahat edilmiyor dependin çok yumuşak bir yapısı olduğu için ilk günler rahat oluyor dikiş acısı dolayısıyla, sonrasında pede geçebilirsiniz