Filizsz CivcivVeAnnesi35 mrb ben ankarada yaşıyorum ikinci gebeligim bir kızım var birde sağlıklı bir oglum olsun zirvede bırakacağım hayırlısı 🥰
Yesil-yesil Ankaradayım sıcaktan mı bilemiyorum baş dönmesi sürekli uyuma hissi baya kötü kötü oluyorum ya
nunusmom Yesil-yesil bni tarif ettin aynı ankara felaket sıcak bu yaz kavruluyoruz haliyle sürekli yorgunluk halsizlik göz kararması baş dönemsi mide bulantısı 🥴🥴🥴
Filizsz nunusmom normalde gezmeyi seven ben çöp atmaya bile çıkmak istemiyorum güneşden midem bulandı tiksindim 😂😂😂
nunusmom CivcivVeAnnesi35 ay oralarda nem de var daha beter of yaa oturdugun yerde suyu çıkar insanın 🥴🥴
nunusmom Filizsz hahahaha ay ama öyle yaa gerçektrn ben evde bile güneşin vurdugu yerden kaçıyoeum ki 😂
Kevserblt Bende 9+3 üm kendimi eve hapsettim resmen hiç bisey yapasimda yok belirtim de yok 🤭 neden bu kadar tembelim bilmiyorum
Didemypr Ben 9+3üm mde bulantısı kasık ve bel ağrısı var bide sarı akıntım var sizdede var mı bu beirtiler
Dmlomr Didemypr 9+4 um bu belirtiler bencede var ayrıca sumuksü kıvamda sarımsı akıntı geldi sizdede oylemi
CivcivVeAnnesi35 Didemypr 9+6 ya girdik biz artık. Kasık ağrılarım çok şükür hafifledi ama gündüz çok mide bulantısı oluyor 🥺