naneliseker_ Gebelikte kullanılıyor mu? Alerjik ve burun sıkıntılarım var. Doktorum kullan dedi ama marka marka var karıştırdım
Derinnmom naneliseker_ bende de aynı sorun var şuan bile başım ağrıyor burnum yüzünden. Doktor ilaç felan vermedi acile gidip serum yapıcam mecbur
12345ipek naneliseker_ geçmiş olsun canım bende bu durumdan rahatsızım burnum sürekli tıkanık bende bugün sipariş verdim STERİMAR deniz suyu doğal inşallah işe yarar naneliseker_
iremkoftercioglu naneliseker_ bende 2 gündür gribim ve burnum özellikle geceleri tıkanıyor bende Sterimar marka spreyi kullanıyorum açıkçası doktora falan da sormadım okyanus suyu diye sonuçta denize giriyoruz 😂
Derinnmom naneliseker_ benim sinüzit vardı ilaç kullandım geçti ama 1 yıldır sanki tekrar öyle oldum, sürekli başım ağrıyor tozdan ağır kokulardan burnum tıkanıyor nefes alamıyorum resmen sonrada baş ağrısı yapıyor
12345ipek naneliseker_ alerjik değilim hamile kaldığım dan beri böyleyim 21 haftadayım baya zorluyor doğal olduğu için sormadım
Welcometomylife Ben geceleri burun tıkanıklığından nefes alamıyordum. Gittim aldım okyanus suyunu sıkıyorum çok rahat uyuyorum. Sonuçta denize girince de su kaçıyor. İçinde kimyasal hiç bişey yok. O yüzden doktoruma sorma gereği bile duymadım.
Baharoloji naneliseker_ steimar markayı oğluma önermişti doktorumuz bir bakın gebelikte te kullanılabilir bence ya da serum fizyolojik en garantisi şırıngayla temizleyin