Sedabcksz amiin amin inşallah 🙏🏻 ilk hastanede yatış işlemleri olduktan sonra odaya gönderdiler giyinmemi istediler önlüğümü giyindim serum falan takıldı bekledim ameliyathaneye gitmeyi o sırada heyecan stres hepsi bi aradaydı nasıl olur nasıl geçer diye sürekli düşünüyodum ama korktuğum gibi de olmadı ameliyathaneye gittim belden uyuşturmam yapıldı doktorum geldi sakin ol hiç bişey olmıcak buraya girişin çok güzel sonlanıcak dedi sanki doktorun öyle demesini bekliyomuşum gibi oldu sonrasında sakinleştim gözüm sürekli saatteydi doğum için girdikten 10-15 dakika sonra doktorum hazır mısın dedi evet dedim ve bi ağlama sesi duydum o sesten sonra bende ağlamaya başladım yanıma getirdiler ve o an herşey bitmişti benim için ne stres kaldı ne de başka bişey onu giydirip odaya gönderdiler arkadan yarım saat sonra ben çıktım tabii ki belden aşağısını hissetmiyodum akşam 6-7 gibi hissetmeye başladım 🤗 stres heyecan herşey o an en yüksek seviyede yaşanıyo tabii ki ama onu görünce herşey olup bitiyo panik oldun mu diye sormuşsunuz aslında olmadım onu kucağıma alacağımı düşünerek kendimi bir nebze sakinleştirip motive ettim o an yanımda olan insanlar sayesinde de panik olmadım sağolsunlar çok güzel destek oldular 💟