Nermin6060 Persembe günü sezeryan olucam çatı muanesi yapıldı ve uygun olmadıgı için doktorum persembeye verdi 38+4 oluyorum o zmaan çok heyecanlıyım 🥲🥲🤣
tgcearici Nermin6060 ben de perşembe 38+1 olcam cumartesi de doktora gitcem o gün doğum şekline karar vercez normal istiyorum aslında ama çok fazla sabırsızlık yüklendi ya artık doğsun istiyorum
Arzu_Ak Nermin6060 oyyy az kalmış sağlıkla gelsin minik bende 39+4üm bekliyorum bakalım sadece bugün alt tarafta acayip bir ağrı var yürüyemiyorum bile inşallah çok bekletmeden gelir
Nermin6060 tgcearici normal bende istiyordum darlık var dedi istersen deneyelim dedi ben darlık varsa riske atmayalım dedim spinal sezeryan istedim hayırlısıyla alalım inşallah saglıkla gelsinler kg kaç sizin çocukta benim şuan 2900 çok az alıyor dedi doktorum
tgcearici Nermin6060 benimki 3200 dedi cumartesi günü, genital varisim var o yüzden sezaryen olma ihtimali var. Son kez kontrol edecek varisler çoğalmışsa normal doğum riskini almayız sezaryen olursun 39da dedi
Nermin6060 Arzu_Ak teşekkür ederim sizinde hayırlısı olsun saglıklı kucagımıza alalım inşallah acayip heyecan bastı birde terliyorum 🥲🤣🤣
Arzu_Ak Nermin6060 Ayy bende öyleyim benim 2.bebegim bu ama aynı heyecan var az önce hafif bi kanama oldu sanırım nişanım geldi🙂