Arkadaşlar merhaba bir sorunum var sizinle paylaşmak istedim.
Üç yıllık evliyim bir yıl önce 1.5aylık düşük yaptım kendiliğinden arası üç ay sonra bir de kimyasal gebelik geçirdim.
Tiroit ve insülin hastasıyım.
1.5 aylık bebeğime Klomen sayesinde gebe kaldım geç yumurtlayan biriymişim. Klomen İlk ay kullandım ve İlk ay da hamile kaldım. Üstünden bu yaşadıklarımın bir yılı geçti tekrar tedaviye başladık bütün kan tahlillerim yapıldı hormon yumurta kalitesi her şeyme bakıldı her şeyim çok iyi derecede bu arada eşimde de bir sıkıntı yok. Bana polislikover sendromu teşhisi kondu geç yumurtluyormuşum bu depremlerden etkilendik o yüzden araya biraz mesafe girdi tedavinin daha sonra tekrar başladık şimdi ve tekrar klomene başlattı doktor tekrar dene yiyeceğiz eğer olmazsa tüp bebeğe yönlendirecekmiş .
Benim size sorum bütün tahlillerim çok iyi derecede çıktı sadece geç yumurtluyormuşum bunun içinde dediğim gibi Klomen verdi onu kullanıyorum şuan sizce tekrar hamile kalma ihtimalim var mı ?
Benim durumumu yaşayan veya çevresinde benim durumumda olan varmı beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum…🫶🏼
bu arada umudumu yitirmıyorum biliyorum bir gün olacak ama belki benimle aynı durumda olanlar vardır. 🥺🙄