Bennomuyum İlk muayenemde gitmiştim cok ilgisizdi agız ucu ile konustu benimle doğru düzgün acıklama bile yapmadı asistanına sordum ilişki serbest mi vs diye
Eminee3434 Bennomuyum hala ona mı gidiyorsunuz bende ona gidiyorum ama bana düşük tehlikesi var dedi %50 ama 1 ay sonra çağırdı kontrole geleyım mi dedim gerek yok dedi. Degistirip degistirmeme arasında kararsızım
[silindi] Eminee3434 merhaba, ben direkt yorumlar üstüne kendisine gitmiştim ve bazen diyorum başka doktorlara da mı gitseydim acaba. Kaç ay oldu içime sanki bazen bir şeyler sinmiyor. Biz doğum paketi aldığımız için değiştiremiyoruz tabi. Fırsatınız varken başka doktorlarla da görüşün derim. Allah şifa versin 🌸
Eminee3434 [silindi] peki neden içinize sinmedi benimde pek sinmedi ama ona gidiyorum diye devam etsem diye düşünmüyor değilim
[silindi] Eminee3434 kanım ısınmadı derler ya öyle bir şey 😅 bir soğukluk var gibi hissediyorum. Geçen kontrolümüzde odada arkadaşına oje sürdüğü için bizi 15 20 dk kadar dışarda bekletti mesela. Yani normal bir doktor değil sonuçta hamilelikle ilgili gidiyoruz ve sanırım ben kriter olarak daha ilgili bir doktor istiyordum 🤷🏻♀️
Dikkat-BebekVar Benim de hiç içim ısınmadı meryem hanıma, ilk doğumumu yapan canım doktorum mine atlıyı gördüğüm an bana inanılmaz bir güven vermişti ama bunda öyle olmadı o yüzden eledim ben kendisini.