Edanurx58 11+4 haftayım devlet hastanesinde henüz test için randevu bulamadım özel hasteneye de para vermek istemiyorum çünkü bişey çıksa bile kıyabileceğimi düşünmüyorum sizce bu testi yaptırmam gerekli mi kafam çok karışık
Prenses34_annesi Edanurx58 bence gerekli 2′li ve detaylı ultrason çok önemli doktor 3′lü taramaya gerek görmediyse tabi
Seymaaaokms Edanurx58 yaptırdığınızda bir sey kaybetmiyorsunuz bi kan alıyorlar ultrasonda detaylı bakıyorlar neyinden çekiniyorsunuz anlamıyorum
Seymaaaokms Edanurx58 devlet hastanesinde ayriyeten bi randevusu yok kontrole gittiğinizde zaten 2 li tarama için istem açıyorlar gidip kan veriyorsunuz ultrasondan bakıyor
0409 Edanurx58 devlet hastanesinde doktor sordu bana bişey çıksa aldırıcakmısın yok dedim o zaman gerek yok dedi imza atım ikiliyi kaçırmıştım zaman üçlüyüde yaptırmadım
Sevgi22 @Edanurx58 ben de devlette randevu bulamayınca özele muayeneye gidip ense burun kemiğine bakıldı gayet iyi dedi ben test yaptırmak ıstemıyom dedim tm dedi doktor sıkıntı olsa zaten söylerdi