Marimari Ömer selim veya Ömer mete arasinda kaldım. Bu isimlerse tanidigi olaniniz var mı lütfen yardımcı olun yada hangisi sizce dengeli olsun istiyorum🕊️
2cat1baby Marimari İki isimle belki ismin enerjisi farklı olur ama kuzenim var Ömer aşırı inatçı bir çocuktu çok çok zordu yengem ikinciyi doğurduğunda cesaretinden dolayı tebrik etmiştik en çok😂Şimdi büyüdü hala öyle zor birisi
Zehrabal1 Marimari Ömer selim daha iyi gibi . Ömer baskın sinirli demdigim dedik bir isim . Selim yumuşak huylu anlayışlı sakin bir isim . Birbirlerini dengeler diye düşünüyorum
turkuaz_ Ömer kuzenimin oğlu yapılı iri bi çoçuk anne babası kısa boylu zayıf olmasına rağmen karakter olrakta dediğim dedik oldu istediğini almadan bırakmıyor bide sinirli mete yok ama oğlum metehan olucak inşallah
Basakhilal Marimari benim kızım olacak. Ama 3 sene erkek öğrencilerle çalıştım isim konusunda deneyimliyim:) ayrıca kuzenim ömer ve biraz geçimsiz bir çocuk
Marimari Basakhilal sağlıkla alın inşallah sizde. peki sakin uyumlu erkek bebis isimleri alabilir miyim
Esomete Benim oğlum Ömer Mete. Son derece olgun aklı başında ve kibar, temiz titiz, merhametli bir çocuk. Henüz 6 yaşında. Şimdiye kadar hiç beni üzmedi , umarım bundan sonra da öyle olur.
Marimari Esomete Esomete Maşallah Allah hic utandırmasın hep gurur duyun. Birlikte mi çağırıyorsunuz yoksa tek mi kullanıyorsunuz
Ilkannelik41 Ömer Faruk kardesimin adı aşırı duygusal romantiktir bize çok bağlı Bi çocuk çok merhametli fazla adaletli asla haksızlığa gelemez çabuk sinirlenir ama genelde neşeli herkesle samimi olmaz birini sevmiyorsa agziyla kus tutsa yaranamaz ona Ömer isminin ağırlığı fazlasıyla var üzerinde anlayacağınız ay birde aşırı düzenli eşyalarına biri dokunsun hemen fark eder