seymafrnc Yakın zamanda ayrıntılı ultrason yaptırıp memnin kaldığınız doktorlar var mı? Güncel ayrıntılı Usg fiyatları nedir?
tgbadlgzr seymafrnc ben Ankara da özelde yaptırdım doktor adı ali ipek çok memnun kaldım bayağı ilgililer
Defnegul20 seymafrnc İstanbul Nişantaşı Recep Has en iyi detaylı bakan. İlk çocuğumda da ona gitmiştim. Şuan 2800 e randevu aldım
esmos27-e seymafrnc Kocaeli Özel aktifte yaptırdım Öner bey yaptı 1.500 tl ödemesi vardı çokta memnun kaldım
bebegimveben20 seymafrnc ben Beylikdüzü Medilife hastanesinde yaptırdım perinatolog yaptı yaklaşık 25-30 dk boyunca detaylı inceledi sonra kan tahlili alındı fiyatı 2400₺ çok memnun kaldık bizi her konuda detaylıca bilgilendirdi.
Petrichorers tgbadlgzr benim usg 20 dk sürdü sizinkiler ne kadar sürdü bana çok yüzeysel gibi geldi normalde nasıl olur bilmiyorum ama
esmos27-e seymafrnc evet yeni yaptırdım 3 hafta falan oldu cihazıda gayet güzeldi fotoğraflarını falanda fazla fazla verdi çok iyi bir doktordu yani
seymafrnc esmos27-e teşekkür ederim peki bildiğiniz bayan bi doktor varmı Kocaeli de ayrıntılı Usg yapan ?
nurbanu-y seymafrnc güncel fiyatını bilmiyorum ama Eray Çalışkan’a gitmiştim memnun kaldım. O zaman Aktif hastanesindeydi ama ayrılmış sanırım kendi kliniğine geçtiğini okumuştum burada
incim23 seymafrnc cerrahpaşada yaptırdım tavsiye ederim hem uygun hem prof bakıyor eşinle girebilirsin, cihazlar yeni ve her yerinin fotoğrafını veriyor.
nurbanu-y seymafrnc maalesef ben Eray beye doktorumun tavsiyesi üzerine gittim o yüzden hiç araştırmadım başka doktor
esmos27-e seymafrnc benim olduğum bölgede kadın yapmıyor medar ve aktif için söylüyorum sadece erkek doktorlar yapıyor