_Betus58_ Hanımlar meraba hamilelikte astım ilacı kullanan varmı ben astım spreyi kullanıyorum günlük bir kez mümkün olmadıkça kullanmamaya çalışıyorum ama doktor kullanabilirsin demişti ventolin sprey
Mizginsefa _Betus58_ Bende de alerjik astım var doktorum ilaçlarımı tamamen kesti ventolin yan etki yaptı yüksek doz aircomb a geçmiştim hamilelik olunca düşüğe neden olur dedi doktorum doğuma kadar ilaçlarımı bıraktırdı maalesef
Memolininannesi Pamuk ben kendim levmont kullanıyordum onsuz nefes alamazdım hamileyken bi bıraktım 2 yıldır alerji denen bişi kalmadı ilaç beni daha fazla hasta ediyormuş resmen
Pamuk Memolininannesi Ama denedik benim bebekligimden beri var ailemdede var.Genetik yani.Hamile kalınca denedik tek gecede 6 kez astım atağı geçirdim.
Memolininannesi Pamuk elbette herkeste çok farklı oluyor ona bi sözüm yok ben başımdan geçenleri anlatmak istedim bende çocukluktan beri çekiyorum 2 kardeşimde şuan aynı durumda maalesef. Sadece bana hamilelik çok yaradı demek istedim
Mizginsefa _Betus58_ Bende hap kullanmıyordum 2 tane fıs fıs kullanıyordum ama biri alerjime bi alerji daha ekledi onu iptal ettirip diğer fısfısın dozunu 2 katına çıkarmıştı doktorum hamilelik olunca da tamamen kullanımını kesti doğum olana kadar
Pamuk _Betus58_ Banada gittiğim doktorlar göğüs doktoruda dahil bebeğe oksijen gitmemesinin astım ilacı kullanmaktan daha tehlikeli olduğunu söylediler
_Betus58_ Mizginsefa ayy gerçekten çok Zor çok iyi biliyorum o durumu çünkü bn ilaç olmadan rahatlayamiyorum öksürük boğuyor insanı
_Betus58_ Hamileliği ilk düşündüğümde gidip doktorla görüştüm ve bir ventolin bir fixdual birde kırmızı bir fısfıs daha verdi ben ikisini yine kestim ventolin de günlük 4 kez olmasına rağmen akşamları sadece bir kez sıkıyorum
_Betus58_ Mizginsefa doğum için ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mi çoğu astım hastası sezeryan yapıyor
Mizginsefa _Betus58_ Normal doğum yaparsam o masadan kalkamayacağımı düşünüyorum astımdan da ziyade belimde 2 boynumda da 4 tane fıtık var hamilelikten kaynaklı belimde kayma da oluşmuş bu yüzden riske atmamak adına sezaryen olucam
_Betus58_ Mizginsefa hamilelikten mi olmuş kayma gerçekten çok geçmiş olsun bende 11 haftadayim aşırı bel ağrısı ve aşağı tarafımda basınç ağrı hissediyorum