-cey-33 Kızlar bugün aşı oldum ve çok agrım var bu normal mı her tarafım agrıyo bazıları yapmamış hıc yapan varmı aranızda yaptıysanız sızın ne gıbı yan etkılerı oluştu lütfen yazın bebegım ıcın endıselenıyorum
AsELinAnneSi__ -cey-33 22 de oldum haftaya 27 de ikinci dozu olacağım halsizlik ve kol ağrısı olmuştu bende şişebilir buz koy demişlerdi ⅗ gün çektim sonrası toparladım bebeğimin hareketleri vardı o yüzden rahattım canım bir sıkıntı yok şuanda da olağan şeylermis
Bskrts Yazmelegi_ 2.dozu yaptırdınız mı yada düşünüyor musunuz ben emin değilim ya yaptırmak istemiyorum
Yazmelegi_ Bskrts ben iki dozu da yaptırdım doktorum yaptır demişti ve doğum yaptım 🌸 doktorunuza danışın
Angela00 İlkini 23. Haftada yaptırdım diğeri de bir ay sonra. Ben bir şikayet yaşamadım sadece aşının 2. Günü kolımu bir yere çarpmışım gibi dokununca hafif bir sızı olmuştu o da çok çok hafif
Ggonc Aile hekimliğinde iki doz yaptırdım onlar günü gelince arayıp çağırdılar beni. Hiçbir agrım olmadı
glbyzgkhn -cey-33 20.haftamda ilk dozu oldum İlk başta kolum agirlasti biraz sicaklasti 15 dakika sonra gecti 2.3 gun kolum hafif acidi sadece dokununca zorlayinca falan 2. Dozumuda 25. Haftamda olucam
Ybah -cey-33 ilk gün hiçbir ağrı olmadı Sonra 2 gün boyunca kol agrisi baş ağrım ara ara oldu Sonra geçti Doz da ilk gün kol agrisi oldu Sonra geçti Kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi
turkuaz_ -cey-33 yaptırmadım doktor gerek yok ama istıyosan yotır dedi bende öadem gerek yok yapmayım dedim
Zlyh3057 -cey-33 bana da 17. Haftada yapıldı, ilk 2 gün sadece kolumu kaldırırken ağrı vardı, onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım