Dmlclk zezeler canım ben hemşireyim doktorlar geri çekilmeyi tamamen bir korunma yöntemi olarak saymıyor ve her zaman gebe kalma ihtimali var diyorlar,çünkü ilk anda kaçan spermler hamile kalmaya yetiyor devamı aslında zevk suyu tamamen sperm değil
zezeler Dmlclk 6-14 gün içerisinde hamilelik belirtisi olur mu ? Yarın regli günüm 2-3 gündür çok minik kahverengi lekelerim var. Hiç böyle olmamıştı daha önce. Direk regli olurdum.
tgba715 zezeler benim de geldi kahve lekeler ama hamileymisim bi test yapabilirsin çıkar regl gününse
zezeler Rukiyeaktay rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Belki saçma bir soru bilmiyorum ama ilişkiden 6-14 gün sonra mide bulantısı olması mümkün mü🙈
Rukiyeaktay zezeler canım olabilir valla. Tek ilişkide gebe kalanı duydum ben burada. Adet gününe daha çok var mı? Eğer günün 2 gün falan geçerse bil ki sen de tutulmuşsun☺☺
Dmlclk Yazmelegi_ aslında hiç bir yöntem %100 koruma sağlamaz ama yine en sağlıklı olanı kaliteli kondom kullanmak,korunma hapları vs hiç girmeyin öyle şeylere vücudunuza zarar