Ayafra Seymavahit60 ve bence surekli gitme alttan bakitma canim kese gorunduyse cok sukur 2 hafta sonra hem bebis gormeye hem kalp atimina cagiriyor doktorlar
Ayafra Eski adet tarihime gore gidiyorum canim ben doktor bebisi gormeden kesin haftasini soyleyemem dedi surekli gitmek istemiyorum insan kafasina takiyor cunku ayin 14 unde tekrar gitcem gec dollenme denmeside canini sikmasin kuzenim 2 hafta gec dollenmeyle saglikli bir gebelik gecirdi
Ayafra Korkma hicbirseyden rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin bizlere yavrularimizi🤲
Burcak61 Seymavahit60 benim de son adet tarihim 19 Ekim ama Bebek 5+3 de görüldü hatta kalp atışları da 6+1 de görüldü. Belki geç döllenmedir biraz daha bekle istersen.
Mervemervemerve Zozan73 aynen banada öyle dedi kesesi görünüodu 10unda gdecem kalp atslarını duyarız dedi eger bebek olmadaydı demzdı heralde kalp atsını duyarız dıe
Seymavahit60 Mervemervemerve bnm adet geckmesinin 2. Günü gttğmde 133 dü bgnde gttm ama tahlil haftaya istdi cnm
Seymavahit60 Mervemervemerve kan tahlili fln bn ilk kez gttm ondan heralde kan değerlere bkcklar sanrm
Mervemervemerve Seymavahit60 anladm benmde aynı oldu merak etme sen bida gittiginde görüceksin bebeşi inşallah 😊
Aynan Benim son adetim de 15 ekimdi ben 13 kasımda ilk kan tahlilimi yaptırdım beta 39.9 çıktı sonra çok yeni olduğunu düşündüğüm için 20 kasımda doktora gittim keseyi göremedi doktor kan ver beta değerine bakalım dedi 659 çıktı 1 hafta içinde epey artmış ancak en erken 1000-1500 değerlerinde görünürmüş bebek. O da kişiden kişiye değişirmiş. Doktor beni 27 kasımda tekrar çağırdı ama ben gitmedim görünmez yine diye korktum. Şuan hâlâ adet görmedim. Tahminime göre benim de geç döllenme olabilir o yüzden bekliyorum aralık sonu gibi gitmeyi düşünüyorum. Üzülmeye korkmaya gerek yok ilk gebelik olunca endişeleniyor insan ben de biraz tedirginim ancak her şey olacağına varır. Bana doktor folik asit verdi şimdilik onu kullanıyorum ilk paket bitince gitmeyi düşünüyorum.
Mervemervemerve Aynan inşallah hayırlı haberleri alırsın cok yeni oldugu için görünmemstr benmde alttan baktıda gördü
Seymavahit60 Aynan ole cnm bnmde bgn 16.günmdü adet geckmemin bnde gtmeye korktm hic hamile gibi hissedemyrm kndmi bos gebelk dıs gebelik olablr dyede korkyrm keseyi grdk ama bebek yok kese boyutuda 21mm byk geldi bna