Ezgikrgz Merhabalar arkadaşlar size sormak istediğim birşey var ben 24 haftalık hamileyim 2 gün sonra 25 olacağız bugün doktoruma gittim bebişin başı aşağıdaydı aynı durumu yaşayan varmı şuan bir risk yok herşey yolunda fakat insan ister istemez düşünüyor 😌
Ceylannn1y Ezgikrgz benimde qynı .kasıklarıma baskı yapıyo oturamıyrm sadece uzanıyorum .otursam kasık ağrısından duramıyorum.eğilemiyorum
Mavigozunannesi Ezgikrgz baş asagida olabilir önemli olan bebeğin aşağıda olmaması 3. Gebeligim 2 bebegimde 22 falan baş aşağı döndü pozisyon hiç bozmadı ve 40 haftalık doğdular hiç endişe etme pozisyon değiştirebilir bile belki
__mom1 Ezgikrgz benim de detaylıdan beri baş aşağı şuan 29 oldu. Hatta başı baya bir aşağıda ben çok mutluyum inşallah 37de doğar 😅😅
Tatar59 Ezgikrgz başı aşağıda olması gerekiyor zaten. Baş aşağı duruyor demek ve kanala girdi demek farklı şeyler. Doğum için uygun pozisyonda yani şuan. Değiştirebilir tabi isterse
123blogggh Benim 22 haftadan beri yani detaylı ultrasondan beri baş aşağı 37+4üz bugün içimizi ferah tutun
Ezgikrgz 123blogggh Yaa öyle mi tabii önemli olan sağlıklı olmaları doktor da bir risk görmedi de heralde içgüdüsel olarak düşünür oldum😌
Ezgikrgz Ceylannn1y Evet benimde özellikle son 2 haftadır sürekli aşağıda hissediyordum oturduğumda sürekli arkaya doğru yaslanma isteği geliyordu baskı hissediyordum bugün anladım ki sebebi buymuş ne diyim sağlıklı olsunlar da🙏🏻💕
Ezgikrgz Mavigozunannesi Yaa çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz sağolun bakalım ilerleyen zamanda göreceğiz hayırlısı olsun🙏🏻❤️
Ezgikrgz __mom1 Herşey de bir hayır vardır demişler dimi😊 Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏🏻💕
Ezgikrgz Tatar59 Evet biliyorum doktorumda bahsetti de ister istemez kuruntu yaptım yaşayan varmı diye merak ettim teşekkürler
tgba715 Ezgikrgz hayır hiç endişe etme benim de o haftalarda baş aşağıydı 30haftada poposu aşağı geldi
sevgi9654 Ezgikrgz benimde 28. haftadan beri baş aşağı pozisyonda 34. haftadayım hala aynı. normal bir durum
Ezgikrgz Belguzar23 En doğru zamanı bekliyordur annesi içini ferah tut 🥰 çok teşekkür ediyorum ayrıca🙏🏻💕