Tazeeeanneee123 Akahhsisnba doktora git en kısa zamanda canım Protestan fitil verecektir kısa zamanda keser i Allah’ın izniyle
Elif__oztrk Akahhsisnba kahverengi akıntı normal yerleşme aşamasında olduğu için doğal karşılanıyor. Pembe veya kırmızıya dönerse doktorunuza danışın
Akahhsisnba gamzecgr bu perşembe kontrolüm var ve gebelik kistide çıkmış ondan kaynaklı olabilirmi ilaç olarak folik asit baslatti
gamzecgr Akahhsisnba hiç belli olmaz benimde gebelik başında olmuştu kanama alanı vardı biraz hemen ilaç başlattı o kesti perşembeye çok var siz acile de olsa gözükün ilaç kullanırsanız faydası olur kırmızı kanamaya çevirmesin önlem almakta fayda var 🌸
Akahhsisnba gamzecgr evet çok haklısınız yarın gideyim ben ve sol kasık ağrım da mevcut çevrem bebek yerleştiği için ağrı ve lekelenme yapıyor diyorlar
Hyt777 Merhabalar☺️ ben de 5+3 teyim henüz hiç doktora gitmedim çok erken diye ama benim de hafif şekilde kahverengi akıntılarım oluyor, normal mi bilmiyorum ama doktoruma hamilelik bilgisini telefondan verdim Progestan kullanmamı istedi ona başladım.
Akahhsisnba Hyt777 hayırlı olsun canım benim ben net 5 haftalıkken doktora gozuktum kese gozukmemisti daha küçük olduğumuz için ve 4 cmlik kistim olduğunu belirtti hamile kalmadan önce kistim yoktu ama sadece folik asit baslatti
Akahhsisnba Elif__oztrk çok şükür pembe veya kırmızı değil peceteyle silince geliyor sadece ama tedirgin oldum ilk gebeligim olduğu icin
Elif__oztrk Akahhsisnba 7.haftaya kadar bende de oldu zamanla geçiyor 💐sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏