Biraz uzun yazacağım inşallah sıkılmazsınız😂 Sabah 8.30da sezeryan doğumum vardı hastaneye gittim beni dogumhaneye aldılar yatışım yapıldı. Girdim ebeler hemşireler üzerimi çıkarttı ameliyat elbisesini giydirdi. Sonra yatırdılar nstye bağladılar damar yolu açtılar. Hemşire ilkini açamadı ben çok stres oldum öyle olunca 3 kere daha denediler yapamadılar tansiyonum düştü baş hemşire geldi o açtı artık 😂 sonra ameliyathaneye gitme vaktim geldi sonda takacaklardı uyuşturun takın dedim ama kabul etmediler. Asla acı hissi yok sadece kendini kasmıcaksın çok kolay oluyor ve anında çişin geliyo ben yapmaya korktum çıkar dışına vs diye ama yapıyomuşum zaten farkında olmadan. Ameliyathane geldim benim tansiyonum yine düştü 2 kere serum verdiler spinal anestezi yapabilmek için ama benim tansiyon yükselmedi. Aşırı üşüme geldi dudaklarım vs bembeyaz oldu rengim falan gitti anestezi uzmanı spinal yapamayacağını genel yapacağını söyledi tamam dedim. Kolumdan verdiler iğneyi bastırdı biraz saniyesinde uyudum. Uyandığımda bebeğim yoktu maalesef karnımda kum torbası vardı onun baskısı hafif acıtıyodu. Odaya gelirken aldılar rahatladı karnım. 2 kez hemşire karnıma bastırdı kanamama baktı. Asla acı yoktu sadece vajina acım oldu sondayı çıkarıp takıyor yine o hissiyat geldi. Sonra ilk kalkma zamanı geldi çok şükür hemen kalkıp yürüdüm hiç ağrım sancım olmadı. Kendim giyinip işlerimi yapabiliyorum güzelce desteksiz yatıp kalkıp yürüyorum. Sütüm de hemen geldi bebeğim emmeye başladı. Sonra tuvalete çıktım gaz sancım vardı ama çıkaramadım akşam 5e doğru 2. Tuvaletimde onu da çıkardım. Şimdi oğlum , Cihangirim yanımda uyuyor bu duygu dünyaya bedelmiş tüm ağrı sancıyı unutturuyormuş meğer 🥺 Allah’a çok şükür iyi ki genel anestezi olmuşum çok çok rahat ve kolay oldu benim için Rabbimden hep hayırlısını istemeyi bir kez daha öğrendim. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkürler. Darısı doğum bekleyen tüm annelerimin başına 😂😂😍😍