Esores Hazarbuse58 evet benimkide okul zamanına denk geliyor oğlumu nasıl götürüp getiricem die düşünüyorum ama sizin bide 2 yaş sendromu var ekstra Rabbim gücünüzü vericek mutlaka bol bol dua edin cok zorlandığınızda unutmayın geçecek
Esores Prensess35e sen aynı ben gibisin o zaman bende öle enerjim o kadar düşükki bende hazırlamadım hala
Esores Bilge_11 amin inşallah sıcaklar cok kötü etkiliyor ben diyorum artık 37.haftada doğsada rahatlasam die
Gulnara25 Böbrek ağrılarım arttı 2-3 gündür,o zorluyor beni. Bi de sık sık tansiyonum düşer oldu ayakta kalınca
Aysemahmutt Asikiz19 aynen ya hemde doktor 28 haftadan beri baş geliş dedi şimdi daha bı baskı yapmaya başladı dikkat et demişti
Asikiz19 Aysemahmutt Anladım, zamanında doğsun da önemli olan o. Şurada iki haftamız kaldı ha gayret🤣
Ssevilayyy 35 haftalıkken 1 cm açıklık yaşayan oldu mu nst de düzenli sancı çıktı ama.ben hiç birini hissetmedigim için ilaç ve serumla kontrol altına alındı sancılarım 2 dozda ciğer geliştirici vuruldu dün gece yattım bugün öğlende çıktım
Hazarbuse58 Ssevilayyy ben ilk doğumda yatmıştım ciğer geliştirici ve Progrstan iğne vurdular bir iki hafta sonra suyum geldi 37 haftada
Nur-kaynak Esores valla kızım hiç gecelerı uyutmuyo habire tekme halinde gündüz de uyuyo hanımefendi çok şükür sıcaklardan başka sorunum pek yok halsizlik oluyor oda olacak ama bu geceleri uyuyamama sıkıntısı bendede var suan saati 3 olduğu gibi☺️🙋🏻♀️