20 Temmuzda doğum yaptım ve bende sizinle tecrubelerimi paylaşmak istedim.
Spinal anesteziyle sezaryen doğum yaptım ben öncelikle. Ve burda anlatıldığı gibi 3 tane 5 li hastane çıkışı yok efendim 5 tane 10lu hastane çıkışı vs bunların hiçbirine gerek olmadığını hep düşünüyodum ki nitekimde öyle oldu sadece 1 tane isimli hastane çıkışı yaptırdım 1 tane de tulum bi kaç tane de zıbın almıştım yanıma mis gibi de yetti arttı bile. Hatta isimli çıkışı kaka bulaşır giydirme dedikleri için son gün giydirdim ve son gün kimse gelmediği için kimse de görmedi siz doğduğu gibi giydirin 😂
Bir diğer gereksiz şey bembeyaz lohusa geceliği alma kan bulaşıyo demelerine rağmen aldım depend kullancam ya ne bulaşması dedim ok depend bulaştırmıyo ama lavaboya gidince(ameliyat sonrası tek gidemiyosunuz ablamlar yaptırmıştı benim tuvaletimi) dependi indirdiklerinde kan bulaştı geceliğime😩😩 beyaz almayın arkadaşlar tamam değiştirdik illaki ama lekesi kaldı.
Onun dışında kayısı kompostosu ve diğer çeşit kompostolar mutlaka litre litre götürün etrafınızdakilerden getirmelerini isteyin sade nescafe ve bitter çikolata mutlaka yiyin bol bol hastanede. Göğüs pompası ve süt kaşığı götürün mutlaka çünkü bebeğim güzel emmesine rağmen sol göğsümü almadı ve mastit başlangıcı oldu ve onun acısı kalbime vuruyodu o derece. Göğüs kremi ve gümüş kapak baya işe yaradı. Sizin de sormak istedikleriniz varsa yanıtlayabilirm bebekle bukadar yazabildim 😊