Aynurkrm Arkadaşlar bugün randevum vardı 11 haftalık olmuşuz cuma için doktorum kontrol ramdevusu verdi özellerde belli bi süre içinde tekrar gidilirse ücret ödenmiyor ya cuma ikili tarama için gideceğim sizler kan için ücret ödediniz mi? Özel hastanede
gamzecgr Aynurkrm muayene ödemiyorsunuz ama kan ödüyorsunuz benim öyle olmuştu 350 tl kan için ödemiştim sadece 2 gün de çıkmıştı sonuç
Hesenzade_f_g Aynurkrm bəndə bu gün 12 hafta ultrasonda hər şey normal di ensesi burnu falan 2li test yaptirmamayi duwunuyorum
Baharoloji Aynurkrm evet ikili tarama için ayrı ücret ödeyeceksiniz sadece muayene olacaksanız tekrar 10 gün dolmamışsa muayene ücreti alınmaz
Elif2143 Aynurkrm ben 2 li teste girdim. 10 gün içinde muayene sayıldı doktor ultrasonda baktı sonra kan almaya gönderdı. Kan almaya 365 tl verdım dıye hatırlıyorum. Ama ekstra muayene için para vermedim
My-Duru 12 hafta İkili test yaptırdım.Bahçelievler medicalpark a gidiyorum.Muayene dışında ekstra 750 TL ödedim geçen ay. 10 gün içinde kontrol ücretsiz olduğundan sonuçlara baktı doktor, şükür temizdi.