Nalkan Kızlar 23 haftalık hamileyim sadece sol kolum ve sol bacağımda ağrı oluyor doktorumu arayıp sordum o da damar cerrahisine yönlendirelim dedi çevremdeki herkes hamilelikte bu tip ağrının normal olabileceğini söylerken doktorum böyle söyleyince endişelendim biraz benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu?😔
Cananscs Nalkan benimde aynı sol kol ve sol bacak çok agiriyor 20 haftadan beridir ama dr uma hiç sormadım
emel16 Nalkan 12 haftalığım ben benimde son günlerde ara ara sağ kalçama ağrı giriyor. Normal diye düşündüm ama tabi bir sonraki kontrolümde soracağım doktoruma mutlaka neden diye. Çok çabuk yoruluyorum ben bir de sizlerde de öyle mi?
Nalkan Kızlar ben kalp ve damar cerrahına gittim doktor detaylı bir şekilde muayene etti damar gelişiminde kan akışında herhangi bir sorun olmadığını söyledi ama istiharat etmemi istedi çalışıyorum ben çünkü bu tarz ağrıların olması gebelikte normal olabilirmiş ama herhangi bir damar tıkanıklığınında habercisi olabilirmiş muayene edilmesi gerekir dedi
Ayazayaz Kolu bilmiyorum ama kalça bacak normal die biliyorum 1. Oğlumda yürüyemiyordum sancıdan dolayı ordan biliyorum şuan 12 haftalık hamileyim hafif hafif başladı