5melekannesi Bugün kontrole gittim sadece 3 cm açık olmuş Meryem ana otu aldım suya koydum denicem sizlerle paylaşırım deneyimimi 😂🫶
Rmysarft 5melekannesi bende 37+4 üm meryem otum benimde var doğum başlayınca suya konuluyor diye biliyorum ama siz başlasın diye mi koyacaksınız ay bana da haber verrrr
Sukrancinar-42 5melekannesi hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerinizi alırız kaçıncı gebeliğiniz üç cm açıklık ta az değil yani 🤭
Madeinpelin 5melekannesi ben de 37+2 3 santim benim de. Meryemana otu doğum sırasında konuluyor diye biliyorum
5melekannesi -Mercimek-4 doğum başlayınca suya koyup Meryem suresini Nas felak okuyosun çiçek açılınca bi bardak içiyorsun sonra açılmanı hızlandırıyormuş doğurduktan sonra da hemen Sudan çıkarıyosun 😂
5melekannesi 1234G ben koydum 2 saat oldu ama doğum başlayınca koyuluyor benim doğumum başlamış sadece doktorum hastanede beklemene gerek yok sancın 3 dk bire düşünce gel dedi
5melekannesi Rmysarft benim doğumum başlamıştı canım 4 gün önce bugün de konrtole gittim açıklığım 3 oldu sancım sıklaşsın açılmam hızlansın diye koydum, haber vericemm☺️
-Mercimek-4 5melekannesi İlk defa duydum Allah razı olsun kardeş 😀 rabbim kolaylaştırsın bir avazda doğur sağlıkla kucağına al evladını doğururken bizlerede dua et bizlerde sağlıkla alalım inşallah kuzum🥰🙏🏻
1234G 5melekannesi doğumun başladığını nasıl anladınız nişan mı geldi benimde kanalda ama doktor açıklığımı söylemiyor ya
5melekannesi Esma_123 8,6,2 buçuk, 1 buçuk zor oluyo canım aslında 4 de bitirmiştik ama kızımız sürpriz yaptı ☺️