Gamzeaksam Mizginsefa işiniz olmadıkça dışarıya çıkmayın valla klima karşısında oturun,yuvarlanin yada yatın en iyisi 😁😃 yapcak başka biseu yok ödem olmadı bende çok şükür ama olur mu bilmiyorum bu saatten sonra da
Mizginsefa Gamzeaksam Akşama kadar vantilatörün karşısında tosuncuk gibi yatıyorum sürekli hastane işim olmadığı sürece dışarıya adım bile atmamaya çalıyorum dışarıya çıktığımda da elimde muhakkak bir şişe buzla çıkıyorum birazcıkta olsa hararetimi alıyor en azından
Mrv001 Gamzeaksam son 6 gün doğuma 2 gündür sancı ve açılmamız var ama sancı şiddetli değil ve açılma günde 1 cm falan ilerlediği için doktorum evde cekmemi söyledi cumaya kadar doğar doğmazsa suni dedi dua edin kızlar acilmam hızlı ilerlesin 2 gündür çok yoruldum.
Gamzeaksam Mrv001 Meryem Ana otu aldın mı canım onada iyi diyorlar Allahim bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsin canim
efelinamoms Gamzeaksam al bendende o kadar 1 yaşinda oğlum var birlikte yuvarlaniyoruz evde resmen ayaga kalkip biryerlere tirmanmasin diye gozunun icine bakiyorum 😁 yavrum oda bu sicaklarda anasiyla birlikte halı egzersizleri yapıyor artik rutinimiz haline geldi uykuya gecmeden once bi dönûyoruz evde oyle uyuyoruz 😁
Gamzeaksam efelinamoms ahaha,oda iyiymiş valla 😃😃😃 bizde panda gibiyiz hiç halim olmadığında atıyorum kendimi yatağa klimayı açıp yatıyorum bi sağa bi sola yuvarlaniyleum 😃😃😃🤣
Gamzeaksam Buse28 sırt ve bel ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum bende bebek zaten bazen öyle tekmeler atıyor ki kolu yada bacağı karnımdan fırlayacak diyorum 😃🙈
vanilyali99 35teyiz😀 catlaklar baş gösterdi lierac ne kadar bol sürsemde. O yüzden benim moralim 0 0 0. İse gdiyorum dinlenmek diye birsey asla yok. Haftasonum temizlikle geciyor😀 odem cabasi .bir de sıcaklar. daha ne diyeyim 🥲🥲🥲
Gamzeaksam vanilyali99 çatlak meselesi bende yok suanlik ama genetikmis o ya eğer annenizde olduysa sizde de olması normal benim annemin olmuş mu sormadım da ama şuan yok bende santeplus kullanıyorum çatlak kremi
Gamzeaksam Mrv001 trendyolda var canım temin edebilirsin doğum başlayınca suya atılıyor duası oluyor okunuyor, ama doğum bitince sudan çıkarman gerekiyor hemen
vanilyali99 Gamzeaksam benimde senin haftalarda yoktu 35olunca biraz çıkmışlar ki 10kilo aldim sadece karnim da yumuşak gergin değil nasil olduysa bnde anlamadm🤣
Gamzeaksam Ceylannn1y prilam içebilirsiniz dedi doktorumuz günde bi tane ama yazdırmasın ya ara ara bulantim oluyor daha fazla dayanamazsam bulantim geçmezse aile hekimine yazdircam
_emineyavuz Gamzeaksam 28+2 acayip bı mide bulantısı var her an çıkaracakmışım gibi bugün de oturduğum yerde hiç bişey yokken aniden topugumda bı ağrı meydana geldi üzerine basamiyorum bişey ki barti diye baktım ama hiç bişey de yok niye olur ki
Prenses016 Gamzeaksam 33 haftadayız 🤗 bebeğin hareketleri iyice sertleşti uyumak zorlaştı. Biraz ayakta kalınca bebeğin baskısını hissediyorum 🤰🏻 sıcaklar da ayrı zorluyor kızlar😅