nununundunyasi bebeğim ben sigorta acentesinde 5 sene calıstım daha yeni ayrıldım hamilelikten dolayı,
Sana acıklıyim her sigorta şirketinin bazı prosedürleri farklı olsa da hepsinde ortak noktalar su şekildedir;
10 defa ayakta muayene hakkın oluyor, yani ayakta dediğimiz acilden de giriş yapabilirsin normal poliklinik den de ve muayene ile beraber doktorun tahlil tetkik istediyse bunlar da o muayene hakkı içerisinde ücretsiz karşılanıyor , bu ayakta tedavi diye adlandırılıyor, yatarak da sınırsız hakkın oluyor sigorta şirketleri yılda bir kişi kaç defa yatarak tedavi görür mantığıyla buna sınırsız limit veriyorlar. Hamileliğe gelicek olursak o sigortanın içine özellikle hamilelik teminatı da eklendiğinde ve sigortayı yaptırdıktan sonra hamile kaldığın sürece karşılıyor şirket hamilelik ile ilgili muayene ve tahlillerini. E tabi hamilelik teminatı da eklendiğinde sigortanın ücreti artıyor.
Birde bunlara not olarak ekliyim gittiğin hastanenin o şirket ile yani misal Allianz sigorta ile anlaşması olması gerekiyor, her hastanenin her şirket ile anlaşması olmayabiliyor ..