Umut_aras Sineemiis TSH degerim 3.77 çıkti daha çok yeni gebeyim daha hiç doktora gtmedim bunun için gtmeli miyim ilaç baslarmi
Sineemiis Umut_aras bence 2 hafta sonra tekrar kan ver aynıysa 0.25 lik başlayabilirler belki suan hormonlar değiştiği için kısa süreliğine de böyle olmuş olabilir
yuksell07 Edvuslayd evet sabah bı uyandım saat 6 bir iki damla kan nasıl moralim bozuk hastaneye gittim doktora dedim hem muayne olcam hemde HCG baktircam kanama oldu ama az kadın beni muayne bile etmedi bu haftalarda daha bebek göremeyiz kanda geldiyse düşük olacaktır falan dedi morali mbozuldu ama kan 1-2 damla dahası yok kan sonuçmda güzel çıktı çok şükür
Edvuslayd yuksell07 canım ikimiİnde aynı hafta ben keseyi gördüm baksa seninki de görünürdü büyük ihtimal progestan kullanıyorsun hiç sıkıntı olmaz allahın izniyle kafana takma az zaten kanama
2kuzu1annee yuksell07 muayene etmeme de neyin nesiymiş benimde geçen hafta kanama oldu sadece peçeteye gelmişti hemen ultrason baktılar sonra alttan muayene etti herşey normal dedi beneğin kalp atışı var dedi içim rahat bir şekilde evime döndüm kanama devam etmiyorsa bir seferlikse Allahı izni ile birşey olmaz içinizi ferah tutun lütfen
momqq Zeze03 bnada bunlar yakın 🤷🏻♀️ en iyisi de zatn yakin olması acil bsy de hemn ulaşmak lazm malum Antalya trafiği İstanbulu geçmiş 🤦🏻♀️😁
2kuzu1annee Benimde ikinci gebeliğim ilk çocuğum oğlan 2 yaşında şimdi ise 7+1’iz yarın kalp atışı dinlemeye gideceğiz ikincide olsa ilk gibi heyecanlıyım 🥰
yuksell07 2kuzu1annee etmedi gitmem birdaha zaten daha önce kanamam var deyince hemen bakıyordu doktorlar bunda bakmadı bile 😔 neyse sıkıntı değil kanama yok şuan jend idokturma giycem haftaya geç olsun güç olmasın
Rukiyzgi Biz de 6+4 deyiz 😊 ilk gebeliğim kimyasal olmuştu asker eşiyim yarın randevumuz var dört gözle güzel haberler almayı bekliyoruz keseyi bir hafta önce gördük şükür dualarınıza talibim 🙈ilk çocuğumuz heyecan fazla yüksek
Zeze03 Agustosda açmışım postu eee hanımlar ne yaptınız doğumlar oldu mu son aylarimizdayiz nasılsınız 😂