minikmucizeemaak MerveTeyze E bebekten dün akşam sipariş verdim baby nest iptal edemedim sabah da kargoya vermişler bidaha ekstra almaya gerek yok şimdi arkadaşımda reflü yatağı var eğer lazım olursa ondan onu alacağım
esnyz14 minikmucizeemaak Ben reflü yatağı tercih ettim iyi ki de almışım çok memnun kaldım 16 günlük olduk hiç kusma problemi vs yaşamadık
minikmucizeemaak esnyz14 Gumus25 Baby nest almış bulundum 😂 Ama arkadaşım da reflü yatağı varmış eğer ihtiyaç olursa ondan alacağım onun bebeği 1 yaşında oldu kullanmıyor artık
Gumus25 minikmucizeemaak bence reflu yatağı daha kullanışlı. Bebegim 27 gunluk salonda hep reflu yatağında yatiriyorum gündüzleri
Pnrpnr_ minikmucizeemaak ben ailemin yanına geldim doğum için, çok fazla esyam olduğu için beşiği de getiremedim, baby nest aldım severek kullanacağımızı düşünüyorum 😍
esnyz14 minikmucizeemaak en kötü altına destekle yükseltebilirsiniz aynı şey sayılır güzel günlerde kullanın inşallah🌺
minikmucizeemaak esnyz14 Öyle de düşündüm olmadı onu yaparım aminnn sağlıkla güzel günlerde kullanalım inşAllah 🫶🏼
gudmorningbeya minikmucizeemaak etrafımdakiler hep reflü yatağı öneriyor ben oğlum da baby Nest kullandım hatta komşu laf yapmış ay küçük bir beşik alamamış çocuğu koltuğun üstünde yatırıyor diye 😅
Mavi53 Benim ikinci hamileliğim ilkinde bebeğin beşiği reflü yatağı olabiliyordu o şekilde çok kullandım içine de baby nest koyuyordum çok daha uzun ve kaliteli uyuyordu hem kusarsa duymazsam korkusu yaşamıyordum şimdi yine aynı şekilde kullanacağım