Zlyha58 Kızlar 8 haftalık hamileyim midem çok garip ya adını koyamıyoruz bulanıyor ama çıkaramıyorum yiyorum ama yiyemiyorum ne yapsam rahatlar
2lokummannesiii Zlyha58 ben 14+5 haftalığım ve hala midem bulanıyor. 4 haftalıkken başladı üstelik. Prilam için belki hafifler.
Zlyha58 Yazmelegi_ bu prilamı duydum ya doktora midem kötü dedim hiç bir şey yazmadı direk alsam sorun olmaz dimi bana da armut iyi geliyor ama sonra da kötü oluyorum
Yazmelegi_ Zlyha58 sorun olmaz çünkü genelde gebelerde kullanılıyor prilam ve zofer diye ilaç ama sağlık ocağına yazdırın alın çünkü normalde pahali bir ilaç ilk zamanlar sabah 1 öğleden sonra 1 gece 2 içiyordum sonra sadece gece 2 içmeye başladım
Zlyha58 Yazmelegi_ ilk kızımda zafer ve medpamid kullandım hiç işe yaramadı valla onlar sizin dediğinizi deniyim bir teşekkür ederim
Zlyha58 Sukrankeles bünyeden bünyeye fark var sanırım ya prilam herkese çok iyi gelmiş çevremde ben zafer kullandım hiç işe yaramıyordu bende ilk hamileliğimde
Mommy15 @Zlyha58 bende 8 haftalık hamileyim bulantıdan hiçbir şey yiyip içemiyordum yediğimi de çıkarıyordum prilam yazdı doktorum çok faydasını gördüm şu an daha rahat yiyebiliyorum mide bulantımda azaldı