1woramy 31+5ten selam 🌸 sıcaklardan aşırı bunaldım baş ağrısı yedi bitirdi beni birde çarpıntılar var tabi sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklarınızı yaptınız mı 🥰
_brcu88_ 1woramy 33+1 den aleyküm selam 🤭❣️yıkama ütüleme işlemi bitti sadece çantaya hazirlama kısmı kaldı 🙂onuda hazırladıktan sonra artık kıžcemizi sağ salim kucağımıza alacağımız günü bekleyeceğiz ❣️🥰sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Hdemir1618 1woramy 32 den selam . Ara ara düşen tansiyon,dönen baş ve mide bulantısı.. sıcaklardan dolayı yıkılmadım ayaktayım🤦♀️ 28 nde epidural için gün alacağım korkuyorum 🤦♀️ hazırlıklara eylülde başlayacağım.. ekim başı sanırım doğum olacak hazır mıyım değilim😂 korkuyor muyum çooook☹️
yenibirannis 1woramy bu gece 33 haftalık oluyoruz sık tuvalet bol terleme bel agrısı uzun süre oturamama ara ara sancılar yuvarlanıp gidiyoruz aşırı ağırlaştım 🙄
Fatosss26 1woramy 33+5 den selam 🙋🏻♀️🤭 Çantamız hazır kıyafetler hazır 😊 Detaylı ev temizliğine başladım gün gün yapyorum 😊
Bucumsu 33 haftam tüm hazırlıklar bttii hayırlısıyla gelmesını beklıyoruz bende sıcaktan uyuyamıyrm cok oturamıyorum ayaklrım hemen sısıyor uykular haram oldu anlıcagınızz amannn hayırlısıyla gelsınlerde kuzular
1woramy Hdemir1618 yakınmış günlerimiz 🌸 ya inşallah hakkkımızda en hayırlısı neyse o olur bizim için zaman geçmek bilmiyor
Hdemir1618 1woramy amin inşAllah öyle tabi ki hayırlısıyla gelsinler de ama bu sıcaklae bizi mahvediyor hava da serinleyeceğine iyice ısınıyor🫣☹️
1woramy Eminehifa zaten çok hareketlı bi bebek değildi kızım en başında nasılsa suanda öyle hatta büyüdükçe daha çok hissediliyor dönüyor içerde sanki
Eminehifa 1woramy yaklasık iki gündür bebegimin tekmeleri önceki günler kadar kuvvetli değil endişelenmelimiyim
1woramy Hdemir1618 Diyarbakır sıcağında kavrulan ben napcam 😕 klimada çarpıyor nerelere gidelim artık
Kubrakarahan 1woramy 32+3den selamlar bugün bebikimin kıyafetlerini yıkama başladım yalancı sancılarımda başladı 🥲
Hdemir1618 1woramy valla İstanbulda sıcaktan çok nem öldürüyor günde en az 5 kere duşa giriyorm rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲❤️
1woramy Eminehifa bi doktora görün içinde şüphe kalmaması adına benimde gün içinde hareket etmez genelde uzanınca geceleri
Elifsn 32+1, her şey yolunda kızımız hiç yormuyor annesini masaAllah😇 alışveriş bitti kaldı yıkama ütüleme etapları, ve hastane çantası, onlarıda bu hafta yapacağım 🌸