superstar_00 Bugün kadın doğumda kan tahlili yaptım sonuçlarım e nabiza düşmedi henüz sonucunuz çıkmıştır msjida geldi ama e nabız da eski sonuçlar var -nabız da sorun mu var?
ug_fa-3diplomalianne superstar_00 ya e nabızda genel bi sorun var çok geç düşüyo sonuçlar ben mhrs den bakmıştım
1flower superstar_00 e nabızda görünmüyor evet ama bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü sitesine girin internet üzerinden mesela Kocaeli de verdiyseniz bu kanları Kocaeli il sağlık müdürlüğü yazın sitesinde tahlil sonuçları yazıyor ordan tc ile öğrenirsiniz . Oraya düşüyor e nabıza hemen düşmezse bile .
Glcn12 superstar_00 doktor onaylamamıştır veya bazı hastaneler sonucu gidip alasıya kadar sonucu göstermiyor Google yaşadığınız ili ve hastanenin ismini yazıp tahlil sonuçlarına bakabilirsiniz
gokcetugumm Yetismemistir sorun yok ben bugün aldım ama ta cuma sabah vermiştim cuma da çıkmamıştı pazartesi çıkar demişlerdi bekle bakalım yarına kadar
htcktkym Özel hastanede yaptırdıysanız kendi sitesinden bakın oradan gözüküyor devlette yaptırdıysanız bilmiyorum