Serapsalman Kızlar bebek arabası önerisi alabilir miyim kullanıpta memnun kaldığınız ya da kalmadığınız ?sürekli araştırıyorum ama net bi karar veremedim travel sistem iyi değil diyolarr yardımcı olur musunuzzz🙏🏻
Yenibirannee Serapsalman benim kizim 2 yaşında 3 tane bebek arabasi degistirdim en son travel sistem aldim pierre cardin marka aşırı memnunum arabayi kullanirken hic yorulmuyorum. Araba ağır biraz ama benim evim duz giriste oldugu icin ben kaldirmadan indirebiliyorum ama
inscnmy Serapsalman prego solo aldık bizde henüz kullanmak nasip olmadı ama gezenti bir çift olduğumuz için travel çok istememistik büyük ve çok yer kapladığı için bu model kabin travel olarak geçiyor kabin modelin üzerine travel gibi puset takılabiliyor yüksekliği manevraları katlandiginda tekerlekli valiz gibi cekilebilmesi bizi cezbetti içimize çok sindi size de fikir olsun..
Serapsalman Yenibirannee minibüse vs binerken zor olur diyolar da bende travel düşünmüştüm ilk başta kararsıız kaldım
Yenibirannee Serapsalman hep toplu tasima kullaniyorum minibus biraz zorluyor ama iett ve metroda zorlanmiyorum 🌸
Alparslanmom_ Prego Maybach travel sistem aldım nasip ederse kullanıcam insallah çok kullanışlı dıyor alanlar