Alparslanveannesi27 Gunesmoms göğsüne çok dokunup uyarmamaya çalış göğüs uçlarına felan ama süt gelmesi azar azar normal diye biliyorum
Olivia Gunesmoms mandalina büyüklüğü mu 😀 ilk gebeligimde her gün tisortum ıslak uyanirdim ama öyle böyle değil mandalina ne ki 😀 korkma canım çok normal ikinci gebeligimde de gelmişti
Gunesmoms Alparslanveannesi27 tshirtüme mandalina büyüklüğünde sızdı ama o kadar da normal mi ki? Hastaneye gittim ama saçmaladı gündüz muayeneye git hormon bakamıyorum vs falan anlamadım hiçbişey
ucr13 @Ygmrcylin 33 benim de yumuşak hâlâ cevremde de çoktan gelmeliydi tarzında şeyler duydum gelmeyecek mi acaba korkusu başladı
Gunesmoms ucr13 benim ikinci hamileliğim. Ama zaten bu bir sorum bende şuan göğsüm taş gibi ağrıyor acıyor sütüm çok akıyor zaten sizde olmasın yaniii 😅
momness ucr13 al benden de o kadar bende 31 olucam ama süt falan sıvı vs. Hiç birşey gelmedi sert de değil.. yumuşak . Acaba sütüm gelicek mi diye düşünmeye başladım
Ygmrcylin ucr13 hiç takma herkes herseyi konuşur bebek de nasıbıyle gelir insallah her meme aynı değil sonuçta
Kubra-soyler Kizlar yumuşak olsun korkmayın illa sert.olacak doe kaide yok herkesin vücudu farkli sütler çeke çeke gelir merak etmeyin benim de 3. Hamileligim 34. Haftadayim benimkide yumuşacık bukadar takmayın
Gunesmoms Olivia gerçekten mi hastane de de bişey demediler ilaç vs de vermediler hani ne olduğunu bilemedim yani.. şükür normalse o zaman sertleşip acımasıda mı normal? Azcık dokunsam direk süt akıyor baya biii … ama çok acıyor yaaa
Olivia Gunesmoms gayet normal hamile olduğumu ogrendigimden beri göğsüme dokunamiyorum çok agriyo bu 3 hamileliğim
Baharoloji Gunesmoms 30. Haftada gelmişti bu gebeliğimde olabiliyor normal bir durum uyarmamaya çalışın sıkmayın rahat kıyafetler tercih edin
Matmazelbebi Gunesmoms Benim 25.hafta geldi🙈Yanlış hatırlamıyorsam sert meme yağlı süt yumuşak meme bol süt gibi bir yazı okudum geçen. Endişelenmeyin sütünüz bebeğe yeticektir🤗
Xesra-16 Gunesmoms Gunesmoms ben 33 haftalığım bu hafta benimde geldi dolu dolu biraz ovaladım geçti sonra tekrar oldu sonra tekrar ovdum birdaha da gelmedi